Lykeios - Praktijk voor Hondengedrag

Spreekuur bij Dierenkliniek de Pijp Amsterdam

Kyra de Keyzer is dierenarts en eigenaar van Dierenkliniek de Pijp in Amsterdam. Het is een groene praktijk.

Groen voor de dieren: ze gaan bewust om met medicijnen (met name antibioticagebruik) en de gebruikte dierenartsvoeding is gebaseerd op natuurlijke ingrediƫnten.

Groen voor de buurt: ze maken zoveel mogelijk gebruik van lokale partners en leggen huisvisites af op de fiets of met een elektrische auto.

Groen voor het milieu: ze gebruiken uitsluitend groene stroom van Nederlandse oorsprong en proberen met hun bedrijfsvoering een zo klein mogelijke ecologische footprint achter te laten. Ze gaan zuinig om met materialen en kiezen waar mogelijk voor duurzaam gefabriceerd materiaal, werken digitaal en scheiden en recyclen zoveel mogelijk afval.

In deze dierenartsenpraktijk werk ik als hondengedragstherapeut. Eigenaars van pups of van volwassen honden met probleemgedrag kunnen een afspraak maken voor een gedragsspreekuur. Dit kan op de praktijk plaatsvinden of bij de eigenaar thuis.

Eigenaars van pups kunnen bij mij terecht voor een intakegesprek dat kan leiden tot een vijftal sessies bij de eigenaars thuis waarin ik hen begeleid bij het opvoeden van hun pup.

Eigenaars van volwassen honden met probleemgedrag krijgen tijdens een gedragsspreekuur ondersteuning en advies om dit probleemgedrag aan te pakken. Ik neem een gedragstest af bij de hond en inventariseer de behoeftes van de eigenaar. Afsluitend schrijf ik een rapport met daarin mijn bevindingen en geef aanbevelingen voor de te volgen aanpak. Eventueel kan dit plaatsvinden tijdens een of meer behandelingssessies bij de eigenaar thuis.

De visie van Dierenkliniek de Pijp onderschrijf ik volledig en daarom heb ik mij verbonden aan deze praktijk om op die manier ook mede deze visie in mijn werk uit te dragen.

Wie ben ik

Joep de Keyzer
  • Joep de Keyzer

  • Gediplomeerd hondengedragstherapeut
  • Ervaren docent en coach
  • Expert op het terrein van gedragsleer en het natuurlijk gedrag van de hond

Contact

Nieuwsgierig geworden. Heeft u vragen. Of wilt u afspreken? Neem contact op!

  • Praktijk voor hondengedrag Lykeios

  •  Emmastraat 4, 7101 CD Winterswijk
  • Spreekuur Dierenkliniek de Pijp

  •   Ceintuurbaan 199, 1074 CV Amsterdam